Scorito Topcoach 1913 Subleague

13 aug 2021
0 Reacties
Gemiddelde waardering
2 Bekijken

Geplaats op:
Aanpassingen:
3 ( Bekijk alle aanpassingen)
Reacties:
0
Bekijken:
2 keer bekeken
Categorieën:
Man of the Match
Meld je aan, bouw een team en manage jezelf naar de top van de subleague

Vandaag begint eindelijk de Eredivisie weer met Go Ahead Eagles en SC Heerenveen, dat betekent dat de diehard Scorito-spelers al een week aan het puzzelen zijn om zo goed mogelijk voor de dag te komen.

Ploeteren in de Polder
De echte echte fanatici hebben vandaag vrij genomen om nog eens alle oefenduels door te nemen. Ploeteren in de Polder door de Eredivisieclubs. RKC gaat met 4-1 op zijn bek tegen Heracles maar zet een week later Lommel aan de kant. Waar staan zij? NEC speelt gelijk tegen Borussia Mönchengladbach, suikeroom Boekhoorn oreert dat zij in het linker rijtje gaan eindigen… Wie is die Jordy Bruijn die nu een paar keer scoort? Vandaag zijn nog een aantal persconferenties die moeten worden gekeken, want stel je gaat nu al op je bek door een geblesseerde speler op te stellen.

Dit jaar krijgen de spelers 52 miljoen euro om een selectie samen te stellen en dat betekent wikken en wegen. Nemen we brandhout van 500k op in de selectie? Of zorgen we voor een brede selectie waarbij iedereen normaliter speelt? Durven we het aan met Van Ginkel? Gaat Kudus spelen als hij fit is? Wie gaat er dan uit? Staat Berghuis basis of gaat hij banken als Shanice weer bijgekomen is van de Olympische Spelen?

Aanmelden bij de subleague
Op Negentiendertien.nl hebben wij uiteraard ook een subleague gemaakt om te bepalen wie de echte Roger Schmidt is van het forum. Meld je aan, bouw een team en manage jezelf naar de top van de subleague. De eerste drie speelronden zijn een proefperiode waarvan er maar eentje telt in de ranking. Aan het einde ligt er vast een leuk prijsje klaar voor de winnaar. Meld jezelf aan in het topic en geef aan met welk Scorito-account je meedoet. Dan kunnen wij je toelaten tot de subleague.

Sommigen zullen hun selectie al delen na het eerste fluitsignaal, anderen hebben darkhorses die ze nog niet prijs willen gegeven totdat de transferdeadline gevallen is. Allemaal goed natuurlijk. De eerste 18 deelnemers hebben zich al aangemeld, durf jij het ook aan om het tegen de rest van het forum op te nemen?

De link naar de subleague
De link naar het topic