Transferwindow 2022-2023

Bespreek hier alle inkomende PSV-transfers, gewenste transfers en transfergeruchten.
Locked
User avatar
Juancho
Mister PSV
Posts: 26,304
Joined: 25 Aug 2017, 19:23
Clubvoorkeur: PSV
FOOTB_REM_S: No

Menno1 wrote: 20 Feb 2022, 11:59 Ik vind onze selectie niet ‘by far de een na beste.’ We hebben een paar geweldige spelers maar onze selectie is totaal niet in balans. We zijn misschien marginaal beter dan een Deyenoord. Maar mijlenver van wat Ajax heeft.

Daarom hebben wij het vrijwel in elke wedstrijd lastig. Kijk voor de grap eens naar ons doelsaldo. Als je een by far op een na beste selectie hebt, dan zou je veel eenvoudiger wedstrijden moeten winnen. Echter is het bij 50% van de wedstrijden billenknijpen en verliezen we steevast punten bij 50/50 wedstrijden.

Zo goed zijn we niet. Ben het dus volledig met Ruud eens; de selectie is helemaal niet sterk
Maar Menno, de hamvraag is natuurlijk: komt het omdat Ajax zo goed is of omdat we gewoon zelf de laatste jaren behoorlijk teleurstellen op zowel bestuurlijk niveau alsmede tactisch/technische ontwikkeling op het veld? Ik ben er wel van overtuigd dat het voornamelijk aan PSV zelf ligt. En daar kan je natuurlijk gewoon zelf wat aan doen, zonder te kijken en te wijzen naar wat er allemaal in Amsterdam mogelijk is. We hebben het wel eens gezegd achter de schermen, het verschil in beleving/mentaliteit en topsport is best groot. Bij PSV is het bijna altijd ja maar dit en dat en eigenlijk ging het best goed na een draak van een wedstrijd. Wint Ajax (weer eens) in de CL is bijna het eerste wat je hoort uit de mond van een ten Hag en Tadic wat er eigenlijk allemaal fout ging en beter moet. Veelzeggend vind ik.

Je kan deze zomer weer 30 milljoen "weggooien" aan spelers die niet (blijken te) voldoen of je kan eens heel kritsch naar dat proces kijken zodat je slagingspercentage een stuk hoger ligt. En wat volgens mij [mention]Massimo[/mention] of was het [mention]Sensation[/mention] ook terecht aangaf (ik ben hier zelf ook een groot voorstander van), zorg dat je veel meer specialistische spelers haalt. Dit op bepaalde vlakken voor die positie echt uitblinken. Er valt op aankoopgebied nog zoveel te verbeteren zodat je als elftal echt een stuk sterker wordt. En kan kruip je automatisch verder weg bij een Feyenoord/AZ en juist dichterbij Ajax.

Dus ja, zeker financieel en ook vooral voetballend gezien is Ajax wel uitzicht, maar ik ben er heilig van overtuigd dat je met eigen kunnen dit behoorlijk recht kan trekken. PSV heeft er in mijn ogen echt een potje van gemaakt de laatste jaren. Dat moet echt heel veel beter en mede daarom hoop ik dat het niet bij Brands blijft maar dat er een hele sterke en ervaring voetbalman bij komt. Dat de Jong zijn takenpakket dan wat anders wordt hoeft geen ramp te zijn denk ik. Hij wilde sowieso deze job eigenlijk al niet.
“Trance is my Sanctuary where Emotions, Freedom and Spirituality meet”
Massimo
Legende
Posts: 13,814
Joined: 21 Sep 2017, 00:00
FOOTB_REM_S: No

Als je gericht zoekt naar een speler vind ik een bepaald specialisme en wat je zelf in je team tekort aan hebt heel belangrijk. Het is prettig om een paar multifunctionele spelers in je team te hebben, maar dat zijn doorgaans breedtespelers. Een sterke basis zou wat mij betreft de prioriteit op moeten liggen, omdat je daar het verschil mee kan maken. Niet voor niets hebben succesvolle teams vaak een vaste basis. En als je wint dan voel je de kleine pijntjes ook minder waardoor je minder of minder lang kleine blessures hebt. Spelers die ergens in uitblinken maken het verschil voor je en/of beslissen wedstrijden in defensieve of offensieve zin.
User avatar
Juancho
Mister PSV
Posts: 26,304
Joined: 25 Aug 2017, 19:23
Clubvoorkeur: PSV
FOOTB_REM_S: No

Massimo wrote: 20 Feb 2022, 13:31 Als je gericht zoekt naar een speler vind ik een bepaald specialisme en wat je zelf in je team tekort aan hebt heel belangrijk. Het is prettig om een paar multifunctionele spelers in je team te hebben, maar dat zijn doorgaans breedtespelers. Een sterke basis zou wat mij betreft de prioriteit op moeten liggen, omdat je daar het verschil mee kan maken. Niet voor niets hebben succesvolle teams vaak een vaste basis. En als je wint dan voel je de kleine pijntjes ook minder waardoor je minder of minder lang kleine blessures hebt. Spelers die ergens in uitblinken maken het verschil voor je en/of beslissen wedstrijden in defensieve of offensieve zin.
Eens, spelers als Mwene en Thomas zijn handig in de breedte, maar die gaan je niet verder brengen. En daarvan hebben we er eigenlijk te veel in de selectie nu. Los van de spelers die gewoon simpelweg te kort komen. Ik heb eerder in dit topic een voorzichtige opzet gemaakt voor een 4-3-3 systeem (rekening houdend met de terugkeer van Cocu) en dan zie je dat er heel gericht aangekocht moet worden en ook absoluut voornamelijk voor de basis. De linkermiddenvelder bijv. dat moet op alle gebieden een kanjer zijn die behalve voetbaltechnische en tactische kwaliteiten ook leiderschap mee moet nemen.

In dat kader is het prettig dat je nu al weet dat Schmidt stopt dus je kan al maanden van te voren bezig gaan met je plan voor komend seizoen. Tenminste, ik ga er vanuit dat PSV toch wel zo slim is geweest om ook rekening te houden met het feit dat Roger zou stoppen en dat er dus al een soort van lijstje klaar ligt. Maar zoals ook gezegd, de nieuwe trainer is niet het belangrijkste in deze, de leiding zal echt eens met een visie moeten komen en daar beleid opvoeren. Ik weet dat het een beetje een cliché is, maar de lat mag na jaren echt wel eens op diverse niveaus fors omhoog als je de ambitie hebt om weer de aansluiting te vinden met de Europese subtop en nationaal met Ajax.
“Trance is my Sanctuary where Emotions, Freedom and Spirituality meet”
Massimo
Legende
Posts: 13,814
Joined: 21 Sep 2017, 00:00
FOOTB_REM_S: No

De lat moet omhoog als je weer beter wil gaan presteren dan de laatste 4 seizoenen. Dus ook in het halen van spelers zal je wat kritischer moeten gaan zijn dan de laatste seizoenen.
User avatar
11 Tinus
Legende
Posts: 15,339
Joined: 09 Oct 2020, 00:00
Clubvoorkeur: Philips
FOOTB_REM_S: No

Heruone wrote: 20 Feb 2022, 13:00
Johann Vogel wrote: 20 Feb 2022, 00:54 Ik vraag me vooral af hoe het verkopen van Gakpo, en/of Sangare en/of Madueke ons gaat helpen om AZ/Feyenoord op verder achterstand te zetten en dichter bij Ajax te komen.
Johann Vogel wrote: 20 Feb 2022, 01:59 Ik zie vooral een repeterend verhaal in het verkopen van ons beste spelers, het aankopen van meerdere dure spelers. Die vallen vervolgens tegen, en vervolgens verkopen we weer onze beste spelers om daarmee de volgende renovatie te bekostigen.
11 Sir Tinus wrote: 20 Feb 2022, 11:31 Je staat na dik een half jaar gewoon 1e.... Dan heb je geen 8 nieuwe spelers nodig. Als je gewoon eens niet verliest van Ajax dan ben je al 80% verder. Dit jaar verliezen we 2x en dat scheelt al 6 punten met 2x gelijk. Als je dan 2x had gewonnen scheelt het een 12(!) punten swing. Om tegen Ajax niet te verliezen zijn geen 8 nieuwe spelers nodig.
In essentie waar, maar dat is natuurlijk de meest zwart-witte gedachte. Als je het spel van Ajax ziet en de onderliggende statistieken momenteel dan zijn hun prestaties volkomen te verklaren. Kijk je naar PSV dan zit er nmi een behoorlijk grijs gebied waarin het ook vrij normaal is wmb dat men ergens punten nog meer punten zou laten liggen.

Ik denk dat het te simplistisch is om te denken dat het verschil slechts in 2x verliezen zit, hoewel dat feitelijk natuurlijk wel waar is. PSV moet nmi vooral een meer constant presterende selectie krijgen die qua spelers, tactiek trainer en collectief beter op elkaar afgestemd is. Daarmee worden je prestaties onder de streep constanter en hoger en verklein je het gat en dus vergroot je daarmee je kansen. En daarvoor moeten op een x aantal posities wel een mutatie plaatsvinden. Niet per se 8, hoewel het er wel een aantal zullen zijn als bijv. Gakpo en ook Sangare vertrekken.
Nee het is te simplistisch om te denken dat het alleen maar 6 a 8 spelers zijn die het verschil maken. Jansen heb ik uitgelachen toen AZ met hem door ging maar hij haalt het optimale uit die groep. Slot is inmiddels een wonderdokter die van elke speler bij Feyenoord een bruikbare speler maakt.

Ik wil alleen maar zeggen, itt de meeste hier, dat onze selectie niet zo slecht is maar dat Schmidt er echt te weinig heeft uitgehaald, juist in die topwedstrijden. Dat Ajax op bijna elke positie een betere speler heeft kun je niet ontkennen maar dat maakt ook niet uit want ze verspelen nog steeds heel veel punten. Wij hebben buiten de top 4 maar 2x punten laten loggen en dat is normaal genoeg om kampioen te worden maar dan moet je minimaal 3 punten meer halen uit de wedstrijden tegen die top 4.

Als je eerlijk bent en je kunt de eerste 18 van Feyenoord en de eerste 18 van PSV uitwisselen, hoeveel spelers van PSV zou je inruilen voor die van Feyenoord als je de spelers vergelijkt qua speeltijd en status of transferwaarde.

Zou Kokcu beter zijn dan Veerman? Zal Sinestera beter zijn dan Madueke? Is Linssen wel echt een betere spits dan Zahavi? Is Geertruida een betere back dan Mwene?
PSVehv
Lid 2e elftal
Posts: 150
Joined: 30 Jan 2022, 19:54
Clubvoorkeur: PSV
FOOTB_REM_S: No

Thijs wrote: 20 Feb 2022, 11:46 In 2004-05 kenden wij ons laatste seizoen, waarin we op CL niveau serieus meededen. Met een basiself van Gomes; Ooijer, de gehuurde Alex, Bouma, Lee; Vogel, Van Bommel, Cocu; Park, Vennegoor en Farfan hebben deze elf qua transfersommen ons minder opgeleverd dan Steven Bergwijn. Ook de bankzitters van toen met Ibi Afellay als enige echt kwalitatief goede speler (sorry, DaMarcus, Theo, Gerald, Eric, John en Robert) vertegenwoordigden weinig transferwaarde. De selectie had uiteraard met Gomes, Alex, Van Bommel, Farfan en vooral Cocu uitstekende spelers, maar het was vooral een selectie die perfect in balans was binnen het zakelijke voetbal wat in het grootste deel van dat seizoen werd gespeeld (wedstrijden tegen Milan waren uitzonderingen).
Als je dit elftal afzet tegen het elftal wat we nu hebben. Dan zijn de verschillen dat we een top keeper hadden met Gomes, een betrouwbare rechtsback (Ooijer), een top centrale verdediger met Alex, een spits met lengte die zijn kopduels wint en scoort (Vennegoor). Uiteraard een sterk middenveld met twee middenvelders die later bij Barca en Bayern terecht zijn gekomen, maar daar speelde Gotze ook. Voor de basiself is het met Gotze - Sangare - Veerman sterk genoeg. Voor een spits die vergelijkbaar is met Vennegoor, dan kom je al gauw bij Luuk uit. Het meeste wat er moet gebeuren is achterin en op goal. Er is geen betrouwbare rechtsback, we hebben geen toppers centraal achterin en op goal. Het elftal uit 2004-05 stond er vooral om bekend dat ze het zo goed dicht konden houden, iets wat er nu echt aan ontbreekt.
User avatar
DC_PSV
Vedette
Posts: 9,417
Joined: 09 Feb 2018, 00:00
FOOTB_REM_S: No

Het elftal van toen was ook wel een samenloop van omstandigheden:

-Farfan werd gehaald voor de toekomst maar deed het fantastisch

-Lee en Park gooiden de schroom van zichzelf af en lieten opeens zien een meerwaarde te zijn ipv miskopen

-VoH was niet onomstreden (zie aantrekken Sibon en later Robert), maar bewees zich als targetman en doelpuntenmaker

-Middenveld Bommel, Vogel, Cocu was onomstreden met zelfs nog een periode De Jong als 10 voor z'n blessures

-Beasley werd gehaald als vervanger van Robben en bleek nuttig, vooral als invaller

-Gomes kende aanpassingsproblemen, maar gelukkig konden we terugvallen op de betrouwbare Zoetebier

Het voordeel van dat seizoen was de fitheid van de basis, we hebben eigenlijk een seizoen lang geen blessures gehad waardoor we in alle toppers konden beschikken over een fitte ploeg. En met de ervaring in de staf (Hiddink) en in het veld (Cocu, Bommel) hadden we een uitstekend wedstrijdplan en konden we wedstrijden doodmaken en het tempo opvoeren indien nodig.

Terug naar vandaag de dag; je zult voorin en achterin kanjers moeten halen, zodat de recht zich eraan kan optrekken. Het aantrekken van Ramalho is top, maar helaas niet genoeg. Je zult nog twee klasse verdedigers moeten halen en zeker twee scorende aanvallers. Met de terugkomst van Marcel én zijn netwerk heb ik er alle vertrouwen in dat John dit gaat kunnen.😁
#simplythebest
Massimo
Legende
Posts: 13,814
Joined: 21 Sep 2017, 00:00
FOOTB_REM_S: No

De jaren dat PSV beter werd nadat het de beste spelers verkocht had was in de zomer van 2004 en 2015. Wel stond er toen al een bepaald fundament wat er nu nog onvoldoende staat. Die stap wordt niet ineens genomen. Wel was het zo dat PSV alleen al door het aantrekken van Guardado en Luuk de Jong en het blijven van Depay en Wijnaldum nog een jaar dusdanig sterkt werd op nationaal niveau (nog niet op internationaal niveau) dat het de basis legde voor het succesvolle seizoen van 2015/2016, omdat daaroverheen een goede transferzomer was geweest.

In het seizoen 2018/2019 lag er ook een hele goede basis om te presteren, maar de CL poule was dusdanig zwaar dat Europees overwinteren vrijwel onmogelijk was en het ook fijn was geweest als tegen Inter de keeper gewoon een rode kaart had gekregen. Nationaal ging het mis na de winterstop omdat Van Bommel er een potje van maakte op alle vlakken en de incubatietijd voorbij was na de periode Cocu waar hij nog een klein half jaar op heeft kunnen teren. In de zomer van 2019 is er voor heel veel geld heel veel misgegaan. De aankopen daarna kan je als wisselend bestempelen. Zowel goed, als redelijk, als mislukt of vooralsnog tegenvallend om diverse redenen. Wat me het meest opvalt is dat de meer ervaren spelers voor het geld wat ze hebben gekost meer hadden moeten brengen dan dat ze tot nu toe gedaan hebben.

Gakpo en/of Sangaré lijkt nu om zowel sportieve als financiële redenen een lastige opgave om te behouden. Echter mocht het lukken om een paar sterkhouders er voor terug te halen (hoeft niet voor dezelfde positie) en er zitten verder nog 1 of 2 schoten in de roos bij dan kan de wereld er weer heel anders uit gaan. Alles valt en staat bij betere beslissingen op voetbalgebied plus dat het ook een beetje mee moet gaan zitten. Dat is namelijk bij PSV de laatste jaren ook niet echt gebeurd, alhoewel ik wel vind dat je moet oppassen dat je dat niet als de reden gaat zien. De hoofdreden dat PSV zowel nationaal als internationaal al jarenlang teleurstellend presteert ligt aan PSV zelf.
Menno1
Legende
Posts: 16,064
Joined: 25 Aug 2017, 00:00
Clubvoorkeur: PSV
FOOTB_REM_S: No

Nu weer een mooi voorbeeld van de disbalans in de selectie. Mauro als rechtsback, 1 verdediger op de bank. Gutierrez valt uit met een zware blessure en een spits komt er in omdat van Ginkel het blijkbaar niet meer aankan.

Dus sta je 1-1 bij rust tegen een tegenstander dat 5 wedstrijden op rij heeft verloren en niet heeft gescoord.
User avatar
Juancho
Mister PSV
Posts: 26,304
Joined: 25 Aug 2017, 19:23
Clubvoorkeur: PSV
FOOTB_REM_S: No

Het is gewoon een combinatie van verschillende factoren [mention]Menno1[/mention]

1. Vele blessures
2. Een coach die eigenlijk gewoon heel matig is
3. Gebrek aan pure kwaliteit

Wat ik vanmiddag zie is niets nieuws. Dit bagger voetbal zie je al bijna 2 jaar, met af en toe een leuke en goede pot er tussen. Te wisselvallig, te onzaamhangend, te weinig idee, te weinig gogme, te matige spelers, te matige tactiek van de staf.

Er moet gewoon een frisse wind door zoals men dat altijd zo mooi cliché matig zegt. Niet alleen door de selectie maar door de hele club.

Maar dat was al een tijdje duidelijk toch? Of zijn er nog mensen die serieus goed en stabiel voetbal verwachten in de laatse maanden van dit seizoen?

Wat mij betreft begint het nu al. Dus Schmidt nu al laten gaan, als de brandweer de gewenste trainer contracteren en indien niet direct inzetbaar laat je zijn toekomstige assistent de laatste maanden maar afmaken. Of anders heb je altijd nog Faber die het echt niet minder gaat doen. Kan Brands aa de bak met hopelijk de nog nieuw aan te stellen sterkte technische man. Nu aan de slag voor volgend seizoen. Lijkt me het beste.
Last edited by Juancho on 20 Feb 2022, 17:51, edited 1 time in total.
“Trance is my Sanctuary where Emotions, Freedom and Spirituality meet”
User avatar
ShovingNE2
Site Admin
Posts: 29,749
Joined: 25 Aug 2017, 11:11
FOOTB_REM_S: No

Gakpo eruit want last van enkel. Is er behalve [mention]Juancho[/mention] nog 1 iemand te vinden die hem niet wil verkopen voor 40 miljoen?

Nee toch hoop ik.
"When it comes to luck, you create your own" - Bruce Springsteen
User avatar
Ardbeg
Mister PSV
Posts: 25,533
Joined: 08 Feb 2018, 00:00
FOOTB_REM_S: No

ShovingNE2 wrote: 20 Feb 2022, 17:47 Gakpo eruit want last van enkel. Is er behalve @Juancho nog 1 iemand te vinden die hem niet wil verkopen voor 40 miljoen?

Nee toch hoop ik.
Ja. Ik. Hoezo "hoop ik"?
User avatar
Sensation
Lid scoutingsteam
Posts: 14,019
Joined: 26 Aug 2017, 13:16
Clubvoorkeur: Ja
FOOTB_REM_S: No

Ardbeg wrote: 20 Feb 2022, 17:48
ShovingNE2 wrote: 20 Feb 2022, 17:47 Gakpo eruit want last van enkel. Is er behalve @Juancho nog 1 iemand te vinden die hem niet wil verkopen voor 40 miljoen?

Nee toch hoop ik.
Ja. Ik. Hoezo "hoop ik"?
Ik ook.
User avatar
ShovingNE2
Site Admin
Posts: 29,749
Joined: 25 Aug 2017, 11:11
FOOTB_REM_S: No

Ok. Ik vind het risico echt heel groot. 40 miljoen niet pakken met een terugkerende blessure lijkt mij dom.

Maar goed: de meningen zijn schijnbaar verdeeld.
"When it comes to luck, you create your own" - Bruce Springsteen
User avatar
Ardbeg
Mister PSV
Posts: 25,533
Joined: 08 Feb 2018, 00:00
FOOTB_REM_S: No

Ik vind het vooral erg voorbarig
Menno1
Legende
Posts: 16,064
Joined: 25 Aug 2017, 00:00
Clubvoorkeur: PSV
FOOTB_REM_S: No

Weinig voorbarig aan. Is nu al wat? 4e keer er wellicht uit met enkel klachten? Ik zie hem en ook Noni beiden het liefst blijven maar gezien hun blessures zou ik het begrijpen als je 40 miljoen pp pakt.
Madueke
Legende
Posts: 10,870
Joined: 26 Jun 2019, 00:00
FOOTB_REM_S: No

Joh, bij elke speler die zo'n tik krijgt op z'n enkel zoals bij Cody vandaag kan het gebeuren dat ie (uit voorzorg) gewisseld wordt.

Hopelijk speelt ie donderdag gewoon weer, dan kunnen die indianenverhalen over chronische blessures weer stoppen.
User avatar
Juancho
Mister PSV
Posts: 26,304
Joined: 25 Aug 2017, 19:23
Clubvoorkeur: PSV
FOOTB_REM_S: No

Menno1 wrote: 20 Feb 2022, 19:13 Weinig voorbarig aan. Is nu al wat? 4e keer er wellicht uit met enkel klachten? Ik zie hem en ook Noni beiden het liefst blijven maar gezien hun blessures zou ik het begrijpen als je 40 miljoen pp pakt.
Je moet je pas zorgen maken als het kraakbeen problemen zijn. Volgens mij weet helemaal niemand dat het al zo ernstig is. Pure speculatie. Gakpo kreeg vandaag, wederom, een schop op zn enkel. Speelde daarna gewoon de 1e helft uit en werd zeer waarschijnlijk uit voorzorg gewisseld.

Het is wel heel erg voorbarig om te spreken over chronische enkel problemen waardoor je de onderkant van z'n verwachte transfersom maar gelijk moet pakken.

Weer niet met je eens Menno, wat is er in godsnaam met je gebeurt afgelopen bijna 1.5 jaar dat ik afwezig was? :alien: :wonder:
“Trance is my Sanctuary where Emotions, Freedom and Spirituality meet”
Menno1
Legende
Posts: 16,064
Joined: 25 Aug 2017, 00:00
Clubvoorkeur: PSV
FOOTB_REM_S: No

Juancho wrote: 20 Feb 2022, 19:57
Menno1 wrote: 20 Feb 2022, 19:13 Weinig voorbarig aan. Is nu al wat? 4e keer er wellicht uit met enkel klachten? Ik zie hem en ook Noni beiden het liefst blijven maar gezien hun blessures zou ik het begrijpen als je 40 miljoen pp pakt.
.

Weer niet met je eens Menno, wat is er in godsnaam met je gebeurt afgelopen bijna 1.5 jaar dat ik afwezig was? :alien: :wonder:
Ik zit in een app groep met de Shoving.... 🤦🏻😭😐🔫
User avatar
ShovingNE2
Site Admin
Posts: 29,749
Joined: 25 Aug 2017, 11:11
FOOTB_REM_S: No

Daarom gaat Gakpo ook naar Dubai omdat daar de grootste specialist op het gebied van enkelproblemen zit.

Niets om je zorgen over te maken na de derde blessure aan de enkel binnen een jaar [mention]Juancho[/mention].

Gewoon hoge biedingen afwijzen. Heel verstandig.
"When it comes to luck, you create your own" - Bruce Springsteen
User avatar
Ardbeg
Mister PSV
Posts: 25,533
Joined: 08 Feb 2018, 00:00
FOOTB_REM_S: No

ShovingNE2 wrote: 20 Feb 2022, 20:30 Daarom gaat Gakpo ook naar Dubai omdat daar de grootste specialist op het gebied van enkelproblemen zit.

Niets om je zorgen over te maken na de derde blessure aan de enkel binnen een jaar @Juancho.

Gewoon hoge biedingen afwijzen. Heel verstandig.
Dit was een keiharde tackle op de enkel. Heel wat anders dus..
Last edited by Ardbeg on 20 Feb 2022, 20:35, edited 1 time in total.
AddoCultheld
Internationale topspeler
Posts: 3,548
Joined: 19 Oct 2020, 10:20
FOOTB_REM_S: No

ShovingNE2 wrote: 20 Feb 2022, 20:30 Daarom gaat Gakpo ook naar Dubai omdat daar de grootste specialist op het gebied van enkelproblemen zit.

Niets om je zorgen over te maken na de derde blessure aan de enkel binnen een jaar @Juancho.

Gewoon hoge biedingen afwijzen. Heel verstandig.
Wanneer komen die biedingen? Precies. Ma het seizoen. Ja, dan ga je 40 miljoen afwijzen en speel je Bayern, liverpool, Chelsea, Inter en weet ik veel wie hem wil tegen elkaar uit en onderhandel je de beste prijs eruit.
User avatar
ShovingNE2
Site Admin
Posts: 29,749
Joined: 25 Aug 2017, 11:11
FOOTB_REM_S: No

Dat ben ik met je eens inderdaad. Uitspelen. Maar wel verkopen. Niet houden koste wat kost.
"When it comes to luck, you create your own" - Bruce Springsteen
User avatar
Ardbeg
Mister PSV
Posts: 25,533
Joined: 08 Feb 2018, 00:00
FOOTB_REM_S: No

Stel dat Bosz coach wordt. Wat zijn typische Bosz spelers? Heeft hij al eerders spelers naar een club meegenomen?
User avatar
ruuddevil
Legende
Posts: 12,759
Joined: 25 Aug 2017, 11:39
FOOTB_REM_S: No

Sinkgraven.
Locked